Pro Jetës, Kundër Abortit

Pro Jetës, Kundër Abortit

Kjo është një faqe e krishterë ungjillore Pro Jetës dhe Kunder Abortit me qëllimin për të mbrojtur foshnjat e palindura dhe për të treguar se ato janë një dhuratë nga Perëndia, një gëzim dhe bekim i madh, dhe se Aborti në të vërtetë është vrasje e fëmijëve dhe asgjë nuk mund ta justifikojë atë.

Family

Post Top Ad

Postimet e Fundit

View More

Monday, May 21, 2018

HOLOKAUSTI MODERN. UNGJILLI DHE ABORTI.

NJE HISTORI SHPENGIMI: HISTORIA E NJE ABORTI

ÇFARË THOTË BIBLA RRETH ABORTIT?

9 ARSYE PËR TË MOS ABORTUAR

PASOJAT E NJE ABORTI

U PENDOVA POR ISHTE TEPËR VONË

CFARË MË NDODHI PASI ABORTOVA

MOS ABORTO!

PROCEDURA MAKABRE E ABORTIMIT

FILMI 180 GRADE

MENYRA E TMERRSHME SE SI ABORTOHET NJE FEMIJE

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.

Post Bottom Ad