FEMIJA ME 2 % TE TRURIT! - Pro Jetës, Kundër Abortit

Kjo është një faqe e krishterë ungjillore Pro Jetës dhe Kunder Abortit me qëllimin për të mbrojtur foshnjat e palindura dhe për të treguar se ato janë një dhuratë nga Perëndia, një gëzim dhe bekim i madh, dhe se Aborti në të vërtetë është vrasje e fëmijëve dhe asgjë nuk mund ta justifikojë atë.

Post Top Ad

Saturday, March 16, 2019

FEMIJA ME 2 % TE TRURIT!


Nje femije i palindur kishte vetem 2 % te trurit dhe mjeket u thane prinderve plot pese here qe ta abortonin ate. Prinderit refuzuan dhe zgjodhen ta mbanin femijen dhe pas lindjes truri i tij u rrit deri ne 80 % te mases mesatare te trurit.

No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.

Post Bottom Ad