Rreth Faqes - Pro Jetës, Kundër Abortit

Kjo është një faqe e krishterë ungjillore Pro Jetës dhe Kunder Abortit me qëllimin për të mbrojtur foshnjat e palindura dhe për të treguar se ato janë një dhuratë nga Perëndia, një gëzim dhe bekim i madh, dhe se Aborti në të vërtetë është vrasje e fëmijëve dhe asgjë nuk mund ta justifikojë atë.

Post Top Ad

Rreth Faqes

Cdo dite ne territorin e Shqiperise abortohen, ose me mire te themi vriten me ane te abortit me dhjetra femije. Kjo faqe, e cila eshte nje iniciative personale, eshte krijuar per te qendruar kunder ketij krimi, kunder asaj qe eshte e gabuar dhe per te treguar qe nje foshnje e palindur eshte nje dhurate nga Zoti, nje qenie njerezore, nje zemer qe rreh dhe e vecuar nga trupi i nenes.

Shpresoj qe kjo faqe te ndihmoje sadopak

No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.

Post Bottom Ad