Thenie - Pro Jetës, Kundër Abortit

Kjo është një faqe e krishterë ungjillore Pro Jetës dhe Kunder Abortit me qëllimin për të mbrojtur foshnjat e palindura dhe për të treguar se ato janë një dhuratë nga Perëndia, një gëzim dhe bekim i madh, dhe se Aborti në të vërtetë është vrasje e fëmijëve dhe asgjë nuk mund ta justifikojë atë.

Post Top Ad

Thenie

Per Fetusin, megjithëse i mbyllur në mitrën e nënës, tashmë është qenie njerëzore dhe është një krim i llahtarshem për ta zhdukur atë nga jeta që ende nuk ka filluar të gëzojë. Nëse duket shume e tmerrshme për të vrarë një burrë në shtëpinë e tij se sa në një fushë, sepse shtëpia e një njeriu është vendi i tij i strehimit më të sigurt, atehere duhet të konsiderohet më e tmerrshme për të shkatërruar një fetus në bark para se të ketë ardhur ne drite.
-John Calvin


"Aborti nuk eshte thjesht vrasje, eshte masakrim barbar i femijeve, me mbeshtetjen aktive te shtetit dhe mbeshtetjen pasive te atyre qe heshtin."

- Burk Parsons

No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.

Post Bottom Ad