Video - Pro Jetës, Kundër Abortit

Kjo është një faqe e krishterë ungjillore Pro Jetës dhe Kunder Abortit me qëllimin për të mbrojtur foshnjat e palindura dhe për të treguar se ato janë një dhuratë nga Perëndia, një gëzim dhe bekim i madh, dhe se Aborti në të vërtetë është vrasje e fëmijëve dhe asgjë nuk mund ta justifikojë atë.

Post Top Ad

Video

Filmi "180 Grade".  Ja pse ata ndryshyan mendjen nga Pro Abortit ne Kunder Abortit.Ja si copetohet femija kur abortohet:KUJDES! VIDEO SHUME GRAFIKE DHE SHUME E FORTE TE NJE FEMIJE QE ABORTOHET DUKE U COPETUAR DHE DUKE U NXJERRE PJESE-PJESE. ESHTE NE DOREN TUAJ NESE DONI TA SHIHNI!


No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.

Post Bottom Ad